We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorised as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyse the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customised advertisements based on the pages you visited previously and to analyse the effectiveness of the ad campaigns.
ANICAV’s historie
ANICAV blev grundlagt den 5. februar 1945 af producenter af konserverede grøntsager i Napoli for at beskytte deres industri under krigstidens knaphed og opnå organisatorisk uafhængighed.
I dag er ANICAV ledende inden for grøntsagskonservindustrien i Italien og den vigtigste sammenslutning af tomatforarbejdningsvirksomheder i verden, der dækker to primære sektorer for tomat- og grøntsagsforarbejdning. Som en del af den italienske konserverede grøntsagsindustri i de sidste 80 år har ANICAV skabt et levende industriel miljø, der samler små og store virksomheder inden for grøntsagsforarbejdningssektoren. ANICAV var den første til at tilskynde til kvalitetskontrol af fødevareeksport og eliminering af svovldioxid i halvfabrikata.
ANICAV’s medlemmer repræsenterer i dag tre fjerdedele af alle italienske virksomheder inden for tomatforarbejdning (med en omsætning på 2,8 mia. euro) og virksomheder inden for forarbejdning af bælgfrugter (med en omsætning på 0,6 mia. euro).
ANICAV støtter konservesindustrien gennem innovative initiativer og fremmer dialogen mellem landmænd og producenter om landbrugs- og industriplanlægning.