Chiudi

RGFE

Om ANICAV


ANICAV’s historie

ANICAV blev grundlagt den 5. februar 1945 af producenter af konserverede grøntsager i Napoli for at beskytte deres industri under krigstidens knaphed og opnå organisatorisk uafhængighed.

I dag er ANICAV ledende inden for grøntsagskonservindustrien i Italien og den vigtigste sammenslutning af tomatforarbejdningsvirksomheder i verden, der dækker to primære sektorer for tomat- og grøntsagsforarbejdning. Som en del af den italienske konserverede grøntsagsindustri i de sidste 80 år har ANICAV skabt et levende industriel miljø, der samler små og store virksomheder inden for grøntsagsforarbejdningssektoren. ANICAV var den første til at tilskynde til kvalitetskontrol af fødevareeksport og eliminering af svovldioxid i halvfabrikata.

ANICAV’s medlemmer repræsenterer i dag tre fjerdedele af alle italienske virksomheder inden for tomatforarbejdning (med en omsætning på 2,8 mia. euro) og virksomheder inden for forarbejdning af bælgfrugter (med en omsætning på 0,6 mia. euro).

ANICAV støtter konservesindustrien gennem innovative initiativer og fremmer dialogen mellem landmænd og producenter om landbrugs- og industriplanlægning.