“Rød Guld fra Europe: Dit økologiske og bæredygtige valg!” er et treårigt projekt med medfinansiering fra Den Europæiske Union, der retter sig mod 4 EU-lande: Danmark, Tyskland, Holland og Sverige. Dets hovedmål er:
- At øge kendskabet og anerkendelsen af Den Europæiske Unions kvalitetsordning for økologisk produktion og EU’s økologiske logo.
- At kommunikere kvaliteten, fødevaresikkerheden, bæredygtigheden, smagen og alsidigheden af europæiske økologiske konserverede tomater.
Rød Guld Økologiske konserverede tomater opfylder de strenge EU-regler for etiske og bæredygtige tomater gennem hele forsyningskæden, og de har opnået EU’s økologiske logo som bevis på deres forpligtelse til bæredygtighed og forbrugertillid.
Planlagte aktiviteter
En række engagerende og interaktive oplevelser, der vil fordybe dig i den vidunderlige verden af lækre økologiske konserverede tomater fra Rød Guld. Du kan udforske, lære og deltage i forskellige aktiviteter, der fejrer den utrolige alsidighed og lækre smag af denne bemærkelsesværdige frugt, såsom
- Månedlige indlæg på Facebook og Instagram for at holde dig opdateret om det seneste indhold relateret til tomater, herunder opskrifter, tips og nyheder.
- Videorecepter, der viser kreative og lækre måder at inkorporere økologiske konserverede tomater i forskellige retter. Disse videoer kan følges på sociale medieplatforme som YouTube, Facebook, Instagram og selve hjemmesiden.
- Live madlavningsudsendelser på Facebook, Instagram og YouTube: kokke eller influencers demonstrerer opskrifter baseret på økologiske konserverede tomater i realtid.
- Interaktive spil relateret til økologiske konserverede tomater, såsom quizzer, puslespil eller virtuelle madlavningsudfordringer.
- Madlavningskonkurrencer og samarbejder med mikro-influencere: samarbejde om madlavningskonkurrencer med mikro-influencere, der drejer sig om opskrifter baseret på økologiske konserverede tomater.
- YouTube-serien “Master Cooking Session” med kendte kokke eller eksperter, der demonstrerer avancerede madlavningsmetoder eller unikke opskrifter med økologiske konserverede tomater.
- Uddannelsesmæssige ture for distributions- og fødevarebranchefolk, pressen og meningsdannere bag kulisserne for økologisk tomatdyrkning, tomatkonservering og produktionsprocesser.
- Madlavningsprogrammer, der organiseres på vores stande på nogle af de vigtigste internationale messer som Anuga, Biofach og Nordic Organic Fair.