Hjemmeside
Projektet
Om projektet
Om ANICAV
Økologiske dåsetomater
Hvorfor vælge dem?
Bæredygtig transformationsproces
Næringsmæssige og sundhedsmæssige fordele
Kvalitet og smag
Alsidighed og variationer
Opskrifter
Foreslået af os
Appetisers and Sharing Plates
Desserts
Mains
Pasta and Risotto
Soups
Vegetable Dishes
Foreslået af kokke
Appetisers and Sharing Plates
Desserts
Mains
Pasta and Risotto
Soups
Vegetable Dishes
Videorecepter
Multimedie
Promotionsmateriale
Galleri
Videoer
Spil
Billede glidende puslespil
Ord Scramble
Ord søgning
Hold dig opdateret
Nyheder
Arrangementer
Undersøgelse
Medier og PR
Pressekit
Pressemeddelelser
Presseanmeldelse
Medlemsvirksomheder
Kontakter
Chiudi
RGFE
Soups
Toscana: Pappa al pomodoro (Rustik tomat- og brødsuppe)
Veneto: Braiseret venetiansk komave
Piemonte: Rubinrød “rubra” eller “bagnetto rosso” sauce – ketchup i italiensk stil
Pappa Al Pomodoro – Tuscan bread and tomato soup
Gingery tomato yogurt soup