Hjemmeside
Projektet
Om projektet
Om ANICAV
Økologiske dåsetomater
Hvorfor vælge dem?
Bæredygtig transformationsproces
Næringsmæssige og sundhedsmæssige fordele
Kvalitet og smag
Alsidighed og variationer
Opskrifter
Foreslået af os
Appetisers and Sharing Plates
Desserts
Mains
Pasta and Risotto
Soups
Vegetable Dishes
Foreslået af kokke
Appetisers and Sharing Plates
Desserts
Mains
Pasta and Risotto
Soups
Vegetable Dishes
Videorecepter
Multimedie
Promotionsmateriale
Galleri
Videoer
Spil
Billede glidende puslespil
Ord Scramble
Ord søgning
Hold dig opdateret
Nyheder
Arrangementer
Medier og PR
Pressekit
Pressemeddelelser
Presseanmeldelse
Medlemsvirksomheder
Kontakter
Chiudi
RGFE
Vegetable Dishes
Emilia: Friggione Bolognese (løgsuppe med tomat serveret på rustikt surdejsbrød)
Umbrien: Brosega-æg
Campania: Aubergine Parmigiana
Spiced Cabbage with Tomatoes
Ratatouille
La Parmigiana – Baked aubergine layered with tomato sauce and mozzarella
Japanese miso parmigiana