Ingredients
- 100 g italiensk mel type ’00’
- 100 g boghvedemel
- 380 ml mælk
- 1 æg
- 60 g baconskiver, hakket
- 60 g revet emmentalerost
- 200 g økologiske babyblommetomater på dåse
- 1 skalotteløg
- Basilikumblade
- 80 g Auricchio Piccante eller anden stærk ost
Directions
Step 1
Bland de to slags mel sammen, og tilsæt derefter mælk, salt og æg. Lad det hvile i 30 minutter. Tilsæt hakket bacon og revet emmentaler til dejen. Sauter det finthakkede skalotteløg sammen med tomaterne til en sauce.
Step 2
Smelt lidt smør (eller olie) på en pande med en diameter på 18 cm, og hæld en skefuld dej på; tip panden, så den dækker bunden, og lav en tynd pandekage, og vend den, når toppen er stivnet, og steg den anden side. Fortsæt, indtil al dejen er brugt.