Chiudi

RGFE

Umbrien: Brosega-æg

Chef

Viviana Marrocoli

Cook & Prep Time

15 minutter

Serves

4

Umbrien: Brosega-æg

Ingredients

  • 4 friske æg
  • 500 g økologiske finthakkede dåsetomater
  • 1 hvidt løg
  • ekstra jomfru olivenolie efter smag
  • salt efter smag

Directions

Step 1

Hak løget i fine juliennestrimler, og svits det forsigtigt i olivenolie. Tilsæt tomaterne med en knivspids salt, og lad det koge ved middel varme i 10 minutter.

Step 2

Når saucen næsten er kogt, skrues der ned for varmen, og æggene knækkes forsigtigt i en skål et ad gangen, så æggeblommerne ikke går i stykker, og lægges i gryden sammen med tomatsaucen. Læg låg på, og kog videre ved svag varme i ca.

Step 3

1 minut, indtil de er kogte. Server med rustikt surdejsbrød.