Chiudi

RGFE

Veneto: Braiseret venetiansk komave

Chef

Viviana Marrocoli

Cook & Prep Time

2.5 time

Serves

6

Veneto: Braiseret venetiansk komave

Ingredients

  • kg renset og kogt komave
  • 250 g økologisk tomatpassata
  • 2 spsk økologisk tomatpuré i dobbeltkoncentrat
  • 500 ml vand
  • 1 løg
  • 1 gulerod
  • 2 kviste rosmarin
  • 2 salvieblade
  • 2 laurbærblade
  • salt efter smag
  • 20 g ekstra jomfru olivenolie
  • Parmesanost efter smag (valgfrit)

Directions

Step 1

Vask komaven (køb den helst allerede renset og kogt for at fremskynde tilberedningen), og lad den dryppe af.

Step 2

I mellemtiden hakkes gulerod og løg fint, og sauteres på en pande med olivenolie og krydderurter.

Step 3

Tilsæt komaven, og brun den i et par minutter. Tilsæt til sidst passata, tomatkoncentrat, vand og en god knivspids salt.

Step 4

Læg låg på, og lad det koge i en time.

Når retten er færdig, anbefaler vi at servere den med brød, der kan bruges som "scarpetta"!