Chiudi

RGFE

Alsidighed og Variationer


Rød Guld fra Europa økologiske konserverede tomater er et alsidigt køkkenredskab, der kommer i forskellige former og kan bruges i så mange opskrifter, som saucer, gryderetter eller supper, og giver den højeste kvalitet og bedste smag i dine endelige retter.

Vi tilbyder et udvalg af varianter at vælge imellem:

Økologiske hele skrællede tomater konserveres så snart de plukkes, koges, skrælles og bevares i deres egen saft. De har en perfekt balance mellem sødme og surhed og kræver minimal forberedelse, hvilket gør dem ideelle til mange retter som pastasaucer, pizza, supper, gryderetter og kød- eller fiskeretter.

Økologiske ternede tomater fremstilles ved at hakke og fjerne frøene fra friske tomater og bevare dem i deres saft. De har mindre vandindhold, hvilket gør dem perfekte til hurtige pastasaucer eller fiskeretter.

Økologiske cherrytomater konserveres med deres saft umiddelbart efter høst for at bevare deres søde smag. De er fremragende til at tilføje liv til grøntsagsretter, lave hurtige saucer og bage i ovnen.

Økologisk tomatpuré fremstilles af purerede tomater, der opvarmes meget kort tid til meget høj temperatur, så næringsstofferne ikke ændres, derefter sies, let koncentreres og flaskes. Passata har en cremet densitet og en intens smag med en markant sød note. Det er perfekt både til hurtige madlavningsopskrifter, som marinara-sauce, eller langtidsopskrifter, som ragu.

Økologisk tomatkoncentrat fremstilles af kogte og reducerede tomatpuréer. Det er perfekt til at tilføje farve og smag til langtidskogende retter som kødsaucer, supper, gryderetter og ovnbagning.