Hjemmeside
Projektet
Om projektet
Om ANICAV
Økologiske dåsetomater
Hvorfor vælge dem?
Bæredygtig transformationsproces
Næringsmæssige og sundhedsmæssige fordele
Kvalitet og smag
Alsidighed og variationer
Opskrifter
Foreslået af os
Appetisers and Sharing Plates
Desserts
Mains
Pasta and Risotto
Soups
Vegetable Dishes
Foreslået af kokke
Appetisers and Sharing Plates
Desserts
Mains
Pasta and Risotto
Soups
Vegetable Dishes
Videorecepter
Multimedie
Promotionsmateriale
Galleri
Videoer
Spil
Billede glidende puslespil
Ord Scramble
Ord søgning
Hold dig opdateret
Nyheder
Arrangementer
Undersøgelse
Medier og PR
Pressekit
Pressemeddelelser
Presseanmeldelse
Medlemsvirksomheder
Kontakter
Chiudi
RGFE
Mains
Kogt Torsk med hakkede økologiske dåsetomater, oliven og kapers
Bagte kartofler ‘all’amatriciana’
Currywurst med krydret tomatsauce og ketchup og et strejf af karrypulver
Pappa al pomodoro (Brød og tomatsuppe)
Røget sild med ristet peber og økologisk helflået tomatsauce på dåse
Svensk laks (gravlax), økologiske datterini cherrytomater og basilikumfocaccia
Köttbullar
Italiensk ret med æg
Sværdfisk i Gluttons stil
Ligurien: Ligurisk ‘accommodato’-stuvning af fisk (kaldes sådan, fordi fisken er ‘arrangeret’ på grøntsagerne)
Tuna fish burger
Salt cod with tomatoes, olives and capers
Pan-seared tuna with cherry tomato jam
Moroccan-inspired chicken tajine with tomatoes, lemon, peppers & olives
Fried chicken with spicy cherry tomato sauce
Fish fillets pan-seared in sweet and sour spicy tomato sauce