Hjemmeside
Projektet
Om projektet
Om ANICAV
Økologiske dåsetomater
Hvorfor vælge dem?
Bæredygtig transformationsproces
Næringsmæssige og sundhedsmæssige fordele
Kvalitet og smag
Alsidighed og variationer
Opskrifter
Foreslået af os
Forretter og Delingstallerkener
Desserter
Hovedretter
Pasta og Risotto
Suppe
Grøntsagsretter
Foreslået af kokke
Forretter og Delingstallerkener
Andrea Moio
Davide Civitiello
Marlena Spieler
Massimo Riccioli
Viviana Marrocoli
Desserter
Marlena Spieler
Viviana Marrocoli
Hovedretter
Andrea Moio
Marlena Spieler
Massimo Riccioli
Viviana Marrocoli
Pasta og Risotto
Andrea Moio
Gennaro Esposito
Marlena Spieler
Massimo Riccioli
Viviana Marrocoli
Suppe
Marlena Spieler
Viviana Marrocoli
Grøntsagsretter
Andrea Moio
Marlena Spieler
Viviana Marrocoli
Videorecepter
Multimedie
Promotionsmateriale
Galleri
Videoer
Spil
Billede glidende puslespil
Ord Scramble
Ord søgning
Hold dig opdateret
Nyheder
Arrangementer
Undersøgelse
Medier og PR
Pressekit
Pressemeddelelser
Presseanmeldelse
Medlemsvirksomheder
Kontakter
Chiudi
RGFE
Viviana Marrocoli
Kogt Torsk med hakkede økologiske dåsetomater, oliven og kapers
Bagte kartofler ‘all’amatriciana’
Currywurst med krydret tomatsauce og ketchup og et strejf af karrypulver
Pappa al pomodoro (Brød og tomatsuppe)
Røget sild med ristet peber og økologisk helflået tomatsauce på dåse
Svensk laks (gravlax), økologiske datterini cherrytomater og basilikumfocaccia
Köttbullar
Italiensk ret med æg
Sværdfisk i Gluttons stil
Ligurien: Ligurisk ‘accommodato’-stuvning af fisk (kaldes sådan, fordi fisken er ‘arrangeret’ på grøntsagerne)