Ingredients
- 4 kalvekødspølser (frankfurter)
- 1 spsk karrypulver
Til saucen:
- 1 hvidt løg
- 4 teskefulde karrypulver
- 1 teskefuld paprika
- 1 teskefuld spidskommen
- salt efter smag
- 2 øser varmt vand
- 250 g økologisk tomatpassata
- Ekstra jomfru olivenolie efter smag
- 250 g ketchup
Directions
Step 1
Start med at forberede saucen: Hak løget fint. Kom en smule olie på en pande, og svits løget, indtil det er blødt, og tilsæt derefter paprika. Hæld passata og ketchup i, og lad saucen simre.
Step 2
Rør spidskommen og karrypulver i, smag til med salt, og tilsæt to skefulde varmt vand. Kog videre, indtil saucen er blevet tykkere, sluk så for varmen, og stil den til side.
Step 3
Kog nu pølserne: Rør en spiseskefuld karrypulver ud i en stor gryde med vand, og bring det i kog, tilsæt frankfurterne, og kog dem i ca. 5 minutter, hæld vandet fra, og læg dem på en meget varm grill, til de er gyldenbrune på begge sider.