Chiudi

RGFE

Currywurst med krydret tomatsauce og ketchup og et strejf af karrypulver

Chef

Viviana Marrocoli

Serves

4

Currywurst med krydret tomatsauce og ketchup og et strejf af karrypulver

Forkæl dig selv, din familie og dine venner med en hjemmelavet sauce til din currywurst, som bringer denne tyske gadesnack op på gourmetniveau.

Ingredients

  • 4 kalvekødspølser (frankfurter)
  • 1 spsk karrypulver

Til saucen:

  • 1 hvidt løg
  • 4 teskefulde karrypulver
  • 1 teskefuld paprika
  • 1 teskefuld spidskommen
  • salt efter smag
  • 2 øser varmt vand
  • 250 g økologisk tomatpassata
  • Ekstra jomfru olivenolie efter smag
  • 250 g ketchup

Directions

Step 1

Start med at forberede saucen: Hak løget fint. Kom en smule olie på en pande, og svits løget, indtil det er blødt, og tilsæt derefter paprika. Hæld passata og ketchup i, og lad saucen simre.

Step 2

Rør spidskommen og karrypulver i, smag til med salt, og tilsæt to skefulde varmt vand. Kog videre, indtil saucen er blevet tykkere, sluk så for varmen, og stil den til side.

Step 3

Kog nu pølserne: Rør en spiseskefuld karrypulver ud i en stor gryde med vand, og bring det i kog, tilsæt frankfurterne, og kog dem i ca. 5 minutter, hæld vandet fra, og læg dem på en meget varm grill, til de er gyldenbrune på begge sider.

Servér currywursten rygende varm med saucen og evt. med masser af chips.