Pappa al pomodoro (Brød og tomatsuppe)
Chef
Viviana Marrocoli
Serves
4
Denne enkle italienske veganske brødsuppe er hyggelig, smagfuld og nem at lave, og den bringer alle sommerens smagsindtryk til dit bord!
Ingredients
- 500 g økologiske flåede tomater på dåse
- 2 tykke skiver brød
- 2 fed hvidløg
- chili (valgfrit)
- ekstra jomfru olivenolie efter smag
- frisk basilikum efter smag
- salt og peber efter smag
Directions
Step 1
Hæld nok olie i til at dække bunden af en gryde, tilsæt hakket hvidløg og evt. chili. Lad det stege et øjeblik, tilsæt tomaterne, og lad det koge ved middel varme i 20 minutter. Krydr efter smag.
Step 2
I mellemtiden tager du to skiver brød - ca. 2 cm tykke - og lægger dem i blød i vand i 10 minutter. Pres brødet godt, og kom det i tomatsaucen, mens den koger, og tilsæt også lidt vand. Fortsæt med at koge tomatsuppen i ca.
Step 3
15 minutter under jævnlig omrøring. Mod slutningen kan du bruge et piskeris til at gøre konsistensen mere cremet og glat. Tilsæt frisk basilikum og et dryp olie.








