Ingredients
- 4 skiver sværdfisk
- 1 Tropea-løg (eller rødløg)
- 1 stilk bladselleri
- 10 udstenede grønne oliven
- 2 spsk syltede kapers
- 300 ml økologiske finthakkede dåsetomater
- 3 spsk ekstra jomfru olivenolie
- salt efter smag
- en håndfuld frisk persille
Directions
Step 1
Skær løget i skiver, men ikke for tyndt, skræl bladsellerien, og skær den i små stykker. Hak oliven (gem eventuelt et par stykker til pynt), og pres overskydende væske ud af kapersene.
Step 2
Varm olien op i en stor stegepande, og svits løg og selleri under hyppig omrøring, og tilsæt en kop koldt vand. Når grøntsagerne er gyldenbrune, tilsættes kapers og oliven, og de steger med i 3-4 minutter.
Step 3
Tilsæt nu de finthakkede tomater, salt og kog i yderligere 10 minutter.
Step 4
I mellemtiden steger du sværdfiskskiverne på en anden pande på begge sider for at forsegle dem og tilsætter dem derefter til saucen. Kog ved middel varme i yderligere 10 minutter.